Loading cart contents...
Winkelmand Afrekenen
Subtotaal:

Overnachten

Na een dag vol offroad avontuur, meeslepende uitdagen in verrassende voertuigen of een strijd tussen teams, is het niet meteen tijd om weer naar huis te gaan! Geniet nog wat langer van de prachtige natuur en de rust van Fursten Forest door bij ons te overnachten.

Zet uw tent, caravan of camper op, op ons campingterrein dat middenin de natuur ligt. Het idee dat het park een voormalig schietterrein van het leger was, geeft zelfs het overnachten hier een avontuurlijk randje. Sanitaire voorzieningen zijn uiteraard aanwezig, evenals de mogelijkheid tot elektriciteit.

Liever niet overnachten op de camping? Wij bieden ook een aantal verschillende kamers aan. Tweepersoonskamers en kamers voor groepen van 4 tot 10 personen. Deze kamers bevinden zich in één van de oude kazernegebouwen van het leger.

Geef uw bedrijfsuitje, vriendenuitje, familiedag of ander evenement de ideale afsluiting door met de hele groep te blijven overnachten! U kunt nog lang napraten over wat u die dag allemaal beleefd had en tot rust komen in de natuur.