Activiteiten

Wil u een onvergetelijke tijd beleven met familie, vrienden of collega’s? Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Fursten Forest! Dit is de ideale plek om een dag vol uitdagende activiteiten te beleven middenin de natuur.

Verken ons uitgestrekte park met offroad rijden in een tal aan verschillende voertuigen. Bedwing steile hellingen met een buggy of quad, of verpletter het ruige terrein met een tank of monstertruck.

Het grote, bosrijke gebied was vroeger een trainingsgebied van het Duitse leger, maar nu vindt u hier ons unieke themapark. Fursten Forest is dé plek waar actie en natuur op een spectaculaire wijze samen worden gebracht, zodat u onvergetelijke avonturen zal beleven!

Bent u meer van de snelheid dan van het offroad rijden? Ook dan bent u bij ons prima op uw plek. Vlieg met snelheden tot wel 70 km/u over onze outdoor kartbaan. Voer behendige inhaalmanoeuvres uit en zet de beste tijd neer!

Of deel uw groep op in tweeën en neem het in teams tegen elkaar op in een paintball-gevecht of tijdens het lasergamen! Een voormalig schietterrein is omgebouwd tot een uitdagende outdoor paintballbaan vol hindernissen en hoogteverschillen. Ontwijk het vuur van de vijand en sluip met iedere stap dichterbij om de vlag te veroveren en uw team de overwinning te bezorgen.Eén van de oude kazernegebouwen leent zich perfect als lasergame-arena.

Besluip de vijand in het donker in deze uitdagende en mysterieuze arena, vol licht- en geluidseffecten.

Fursten Forest biedt ook zalen voor evenementen en vergaderruimten voor bedrijven.U kunt de dag met een heerlijke maaltijd afsluiten bij één van onze horecagelegenheden. BBQ’en met de hele groep? Ook dat is mogelijk!

Na die tijd kunt u nog lang doorpraten en genieten van de rust in het park tijdens een overnachting op de camping of één van onze groepsaccommodaties.

Bent u klaar voor de ervaring en adrenalinekick van uw leven? Wil u genieten van heerlijk eten en uitdagende activiteiten in de natuur? Lees dan snel verder over het brede aanbod dat Fursten Forest te bieden heeft!