Loading cart contents...
Winkelmand Afrekenen
Subtotaal:

Karten Lees meer Karten bij Fursten Forest Trap het gaspedaal tot de bodem in op rechte stukken en schiet... Hummer ervaring Lees meer Hummer H1 rijden Bij de Hummer Experience van Fursten Forest heeft u de mogelijkheid om eerst... Mini Jeep Lees meer Mini Jeep Voor de Kids! Voorwaarden Om deel te kunnen nemen aan Mini-Jeep, moet u aan een aantal... 24h Race Lees meer Alle informatie over de wedstrijd is te vinden op de speciale website: www.24ff.nl. Na je... Waardebon Waardebon Lees meer Kunt u (nog) geen keuze maken? Koop dan een waardebon, zodat u t.a.t. tegoed heeft... Monstertruck rijden Lees meer Monster truck rijden Een ervaren instructeur zal u begeleiden en uitleg geven over hoe u een... Tank avontuur Lees meer Tank rijden bij Fursten Forest De BMP1/OT90 is een van origine Russische geschutstank. Met een gewicht... Lasergamen Lees meer De arena Het is donker om u heen. Het kleine beetje licht is slechts afkomstig van... Ontbijt Ontbijt Lees meer ... BBQ BBQ Lees meer ... Offroad rijden (eigen quad of 4x4) Lees meer Vlakbij het sfeervolle Duitse stadje Fürstenau, op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens,... Camping Lees meer De camping is een nagenoeg vlak grasland. Hierdoor is het geschikt voor zowel tenten als... Quad tour Lees meer De quad tour De quad tour is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Voorafgaand aan deze... Buggy tour Lees meer De buggy tour Wij hebben de nieuwste side-by-side modellen, waarbij u samen met een bijrijder het... Escape Room Heroes Fursten Forest Escape Room Heroes Lees meer Heeft u altijd al iets met uw team willen doen of zelfs uw samenwerking willen... Jeep tour Lees meer De jeep tour ... Voor en tijdens de tour ... Voorwaarden Om deel te kunnen nemen aan de jeep tour,... Paintball Lees meer Paintball Samenwerking, communicatie en zelfbeheersing zijn eigenschappen die goed van pas komen bij dit spannende spel.... Stunt rijden Lees meer Stuntrijden bij Fursten Forest Altijd al eens de stunts van Hollywood na willen doen? Bij Fursten...

Activiteiten

Wil u een onvergetelijke tijd beleven met familie, vrienden of collega’s? Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Fursten Forest! Dit is de ideale plek om een dag vol uitdagende activiteiten te beleven middenin de natuur.

Verken ons uitgestrekte park met offroad rijden in een tal aan verschillende voertuigen. Bedwing steile hellingen met een buggy of quad, of verpletter het ruige terrein met een tank of monstertruck.

Het grote, bosrijke gebied was vroeger een trainingsgebied van het Duitse leger, maar nu vindt u hier ons unieke themapark. Fursten Forest is dé plek waar actie en natuur op een spectaculaire wijze samen worden gebracht, zodat u onvergetelijke avonturen zal beleven!

Bent u meer van de snelheid dan van het offroad rijden? Ook dan bent u bij ons prima op uw plek. Vlieg met snelheden tot wel 70 km/u over onze outdoor kartbaan. Voer behendige inhaalmanoeuvres uit en zet de beste tijd neer!

Of deel uw groep op in tweeën en neem het in teams tegen elkaar op in een paintball-gevecht of tijdens het lasergamen! Een voormalig schietterrein is omgebouwd tot een uitdagende outdoor paintballbaan vol hindernissen en hoogteverschillen. Ontwijk het vuur van de vijand en sluip met iedere stap dichterbij om de vlag te veroveren en uw team de overwinning te bezorgen.Eén van de oude kazernegebouwen leent zich perfect als lasergame-arena.

Besluip de vijand in het donker in deze uitdagende en mysterieuze arena, vol licht- en geluidseffecten.

Fursten Forest biedt ook zalen voor evenementen en vergaderruimten voor bedrijven.U kunt de dag met een heerlijke maaltijd afsluiten bij één van onze horecagelegenheden. BBQ’en met de hele groep? Ook dat is mogelijk!

Na die tijd kunt u nog lang doorpraten en genieten van de rust in het park tijdens een overnachting op de camping of één van onze groepsaccommodaties.

Bent u klaar voor de ervaring en adrenalinekick van uw leven? Wil u genieten van heerlijk eten en uitdagende activiteiten in de natuur? Lees dan snel verder over het brede aanbod dat Fursten Forest te bieden heeft!